Hoppa till innehåll

Inre Allservice

Städning av hemmet eller företaget

Vi vill hjälpa Dig förenkla och sätta lite guldkant på tillvaron genom att erbjuda tjänster som ger Dig tid över till annat. Oavsett om Du vill ha hjälp med städning såsom flyttstädning, hemstädning, företagsstäd eller någon annan av våra tjänster kan Du vara säker på att få pålitlig, professionell och flexibel hjälp. Vi är ett litet personligt företag och till oss vänder Du Dig när du behöver någon som gör det lilla extra för att Du ska vara nöjd och någon Du kan lita på till 100%. Tala om för oss vad Du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur Du vill ha det gjort. Kanske vill Du ha hjälp med strykningen nästa gång? Berätta för oss, så fixar vi det åt Dig!

 • Inga bindningstider
  Vårt mål är stor kundnöjdhet och nöjda kunder behöver inte vara bundna med långa avtal.

Hemstädning – Flyttstädning – Storstädning – Fönsterputsning

Exempel på vad som ingår i hemstädning:

Dammsugning av golv, mattor, torkning av golv, städning av badrum. Vi torkar fönsterbrädor, dörrar och dörrkarmar. Vi rengör köksluckor, spisen, kylen och frysen utvändigt och allt städmaterial har vi med oss. Denna tjänst kan du köpa med intervallen 1-4 veckor, men Du som kund bestämmer själv hur ofta. När det är längre än 4 veckor mellan städningarna gäller timpris och grundavgift. Tänk på att när Du abonnerar får Du lägre framkörningsavgift. Då lönar det sig alltså att abonnera på hemstädning!

Prisexempel hemstädning

Hemstädning 2 r.o.k: 475 kr per gång efter RUT-avdrag. Framkörningsavgift tillkommer.

Flyttstädning

Efter allt stök med packning och flytt så kan det vara skönt att slippa den tunga flyttstädningen. Vi på Eko Teck har erfarenhet av flyttstädning och vet vad som krävs. Vi tillhandahåller allt städmaterial och lämnar garanti på flyttstädningen. Även vid en flyttstädning kan Du utnyttja RUT-avdraget och få flyttstädningen till halva priset.

Exempel på övriga tjänster som vi utför:

 • Damning
 • Rengöring av ugn
 • Invändig rengöring av köksskåp
 • Strykning
Hemstädning Flyttstädning Storstädning
Hemstädning Flyttstädning Storstädning
 • Fönsterputsning
 • Uppsättning av gardiner
 • Tar med tidningar och förpackningar till återvinningen
 • Promenadsällskap
 • Hjälp att göra inköp i butik, apotek

Allt städmaterial ingår!
Vi värnar om vår miljö och använder oss av Svanenmärkta produkter.

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Så klart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

Många av Eko Tecks tjänster är hushållsnära tjänster (RUT) vilket innebär att Du som kund bara betalar 50% av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Eko Teck, allt för att göra det enkelt för Dig.