Hoppa till innehåll


hemstäd, snöskottning och allservice i kramfors kommun

Företaget som gör ALLT möjligt

Hemstädning, flyttstädning, trädfällning, snöskottning och mycket mer. Eko Teck är, precis som vår slogan säger:
Företaget som gör ALLT möjligt!
Vi försöker tillgodose våra kunders förfrågningar om olika tjänster så långt det är möjligt. Eko Teck är baserat i Lugnvik, Kramfors kommun och har funnits sedan 2005. Som ett resultat av kunders förfrågningar har vårt utbud av tjänster hela tiden utökats och vi verkar numera inom många olika områden.

Vad kan vi hjälpa till med?

Våra tjänster kan vara allt ifrån hemstädning, flyttstädning, trädfällning, snöskottning och mycket mer inom Kramfors kommun. Vi driver även en loppis i våra egna lokaler. Förutom det kan vi erbjuda uthyrning av byggställning och en så kallad snöräv för takskottning. Om det är något särskilt Du behöver hjälp med, tveka inte att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Vi ser fram emot att få Dig som kund hos oss!



Kontakta oss

Om det är något Du undrar över fyll i formuläret så kontaktar vi Dig

Så här tycker våra kunder

Jag anlitar Eko Teck för trädfällning och slyröjning och är mycket nöjd med deras insats. De fraktar dessutom bort allt om man vill det. Dom hjälper mig och min trädgård från att växa igen:)

Lena Nordlander

NYADAL (KRAMFORS KOMMUN)

EkoTeck skötte min veckostädning under en period när jag inte hann med, och det var så lyxigt att komma hem till ett rent och fräscht hus i stället för det jag lämnade på morgonen.  Jag är helnöjd!

Annika Östman

ÄLANDSBRO (HÄRNÖSANDS KOMMUN)

Att låta EkoTeck putsa mina skyltfönster är ett glasklart val, enkelt och bekvämt. Jag är jättenöjd med deras arbete

Låssmeden i Kramfors AB
Janne Hellström 
Låsmästare

KRAMFORS


Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Så klart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.

Många av Eko Tecks tjänster är hushållsnära tjänster (RUT) vilket innebär att Du som kund bara betalar 50% av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Eko Teck, allt för att göra det enkelt för Dig.